Dirigenter og Instruktører

Maria Nygård Molund

Orkesterdirigent
Maria er dirigent for orkesteret og foredragsholder. Maria kommer til å jobbe med orkesteret gjennom uken og også dirigere hovedforestillingen, operaen Suor Angelica.

Hedda Dicanio-Bakker

Kordirigent og solistinstruktør Hedda kommer hovedsaklig til å jobbe med damene som synger i Suor Angelica,og med ungdomsgruppen. Hun kommer også til å holde masterklasse og innlegg i grunnleggende sangteknikk.

Matthew Marriott

Sang

Matthew er kordirigent og kommer både til å jobbe med ungdomsgruppen og voksne menn. Han er for tiden sanglærer ved Toneheim folkehøgskole, timeslærer i sang ved universitetet i Agder og sangpedagog hos Musikkeriet musikkskole. Han har en master i utøvende vokal og opera fra The Royal Conservatory of Scotland.

Ida Ingels

Regissør

Ida har en BSocSc i Politics and International Relations fra University of Manchester og har gått Skådespelarlinjen vid Högskolan för Scen och Musik, Göteborg, og på Nordiska Teaterskolan. Hun fullfører for tiden en master i Comparative Dramaturgy and Performance Research på KHiO i Oslo.

Dorina Komani

Piano akkompagnement, ungdom

Dorina Komani er en anerkjent solopianist som har vunnet flere internasjonale konkurranser i Italia, Nord-Macedonia og Albania.

Hun er en ettertraktet akkompagnatør og har spilt med mange av landets fremste sangere som Caroline Wettegreen, Yngve Søberg, Thomas Ruud m.fl.

Stefan Ibsen Zlatanos

Piano akkompagnement

Stefan har en master i utøvende musikk med fordypning i klassisk klaver fra Norges Musikkhøgskole (NMH) under Liv Glaser og Einar Henning Smebye. Han har utvekslet til Hanns Eisler Hochschule für Musik Berlin under Galina Hillenhagen Iwansowa.

Stefan har fulgt jazzundervisning hos Ole Henrik Gjørtzog Freddy Hoel Nilsen, noe som har bidratt til at han kan kombinere flere sjangere på en spennende og allsidig måte.

Lars Fredrik Nystad

Piano akkompagnement

Lars Fredrik har i flere år stått i fremste rekke blant Norges unge musikere. Han studerte bachelor og det prestisjefulle ‘solist-diplomstudiet’ på Norges Musikkhøgskole, og har vunnet flere priser. Ved siden av konsert- og freelance-virksomhet har han undervist elever i mange år, både privat og på ulike musikkskoler. 

Akkompagnatører

Operakoret

Viken Operaakademi er et samarbeidsprosjekt mellom Molund Musikk, Hedda Dicanio-Bakker, Skala Operakor og Musikkeriet

Skala Operakor

Skala ble etablert i 2011 i Oslo og er et aktivt og ambisiøst kor bestående av ca. 60 sangere. Vi er først og fremst et operakor, med et bredt repertoar som spenner fra Wagner, Verdi, Puccini, Boito og Tsjaikovskij til Poulenc og Saint-Saëns. All musikk framføres på originalspråket, og koret har som grunntanke å fremdyrke sine egne, dyktige solister til konserter og forestillinger.

Skala kommer til å danne basen for koret i forestillingen Suor Angelica, samt fylle noen av solistrollene.